Spotlight 4u

Rootz

Back to her Rootz

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is een gezegde dat zeker van toepassing is op Corine Wagner. Zij opende eind februari 2015 Lifestyle damesmodezaak Rootz aan de Herenstraat in Rhenen. Haar handelsgeest in combinatie met een passie voor mode brachten Corine ertoe haar oude stiel weer op te pakken, nu als eigen baas, in het pand van haar vader.

Wortels

Het is niet voor niets dat Corine haar zaak Rootz fashion en lifestyle heeft genoemd. Haar wortels liggen in de kledingbranche. Haar ouders hadden een groothandel in kleding en stoffen. Van jongs af aan kent zij het klappen van de zweep. Corine heeft járen in de mode gewerkt. Nadat ze een uitstapje had gemaakt naar een andere bedrijfstak is ze, nu deze kans zich voordoet, weer terug in de kledingbranche. In het pand waarvan Rootz eind februari de deuren opende, hadden vroeger haar ouders een winkel. Vervolgens was die overgenomen door haar zus. Ook zij had een kledingzaak. Toen haar zus besloot te stoppen, greep Corine haar kans. Hoewel het misschien in haar geval voor de hand ligt, is het starten van een kledingzaak anno nu een sprong in het diepe. Het getuigt van veel lef. ‘Gelukkig ken ik heel veel mensen’, lacht zij.

Tennisballetje

De tennisvereniging van de zoon van Corine is de link met focus 4u. Hij slaat graag een balletje met een van de kinderen van Linda van Kleef van focus 4u. Zo is het (tennis)balletje gaan rollen. Focus 4u doet nu de loonadministratie en Btw-aangifte en verwerkt de online-boekhouding voor Rootz. Dan kan Corine Wagner met een gerust hart blijven doen wat ze het leukst vindt: haar eigen zaak runnen.

Rootz Rhenen
Corine Wagner
Herenstraat 29
3911 JB Rhenen
(0317) 890 900
info@rootz-rhenen.nl
www.rootz-rhenen.nl

Corine Wagner Rootz Rhenen
logo rootz rhenen