Spotlight 4u

Stichting Special Arts Nederland

Stichting Special Arts Nederland

Stichting Special Arts Nederland bevordert het ontwikkelen van talenten van mensen met een handicap. Kunst staat daarbij centraal. Beeldende kunst vooral, maar ook podiumkunst en poëzie. Tine Veldhuizen is vanuit het hoofdkwartier in Amersfoort de stuwende kracht achter de kunstuitleen en tal van landelijke initiatieven.

Lees meer »
preciform gereedschapsfabriek

Preciform Gereedschappenfabriek BV

Preciform Gereedschappenfabriek in Veenendaal maakt geen boormachines, schroevendraaiers of nijptangen, zoals een leek zou vermoeden. Dit bedrijf met 13 mensen in dienst ontwerpt en fabriceert stempels voor de metaalverwerkende industrie en productiemiddelen voor in de machinebouw. Wat dat precies zijn en voor wie Preciform dit doet, legt directeur Frank Boelhouwer graag uit.

Lees meer »
andersz ruud van den broek

Andersz

Ruud van den Broek heeft een bemiddelings- en adviesbureau voor HR, verzuim, re-integratie en outplacement. De variatie in zijn activiteiten en de diversiteit aan branches maken zijn werk zo boeiend, vindt hij. Evenals de verschillende functies waarnaar Ruud zijn kandidaten begeleidt variëren van vuilnisman tot CEO. ‘Voor iedereen is er een plek op de arbeidsmarkt’ is het motto van deze uitgesproken bevlogen man …

Lees meer »
renes bedrijfsdiensten

Renes Bedrijfsdiensten

Renes Bedrijfsdiensten is een begrip in Woudenberg en omstreken. Niet alleen door het schoonmaakwerk dat op hoog niveau gebeurt, maar ook door de begeleiding van de 100 medewerkers, die dagelijks op pad gaan. Renes doet dit werk al meer dan 30 jaar en nog steeds vol enthousiasme en overtuiging. Juist door de persoonlijke betrokkenheid van oprichter en eigenaar Ronald Renes onderscheidt dit bedrijf zich in de schoonmaakwereld.

Lees meer »
mazi mas

Mazi-Mas

In maart 2016 opende in Wijk bij Duurstede het niet alledaagse Griekse restaurant Mazí-Mas haar deuren. Een sober gestyled restaurant met open keuken en strak interieur. Er hangen geen visnetten aan het plafond. De wanden worden niet opgesierd met lege wijnflessen en de kaart is niet gevuld met Apolloschotels. Ook de naam op de gevel is niet standaard Acropolis of Delphi.

Lees meer »
axtron hans baarda

Axtron

Sinds 1986 is Axtron BV specialist in elektronica-assemblage en -ontwikkeling. Medewerker van het eerste uur, sinds de eeuwwisseling bedrijfsleider en sinds 2012 directeur, is Hans Baarda. Hij kent het bedrijf van haver tot gort en inhoudelijk weet hij van de hoed en de rand. Niet alleen technisch is hij op de hoogte, ook is hij al vele jaren in staat een bedrijf met 25 mensen een stabiel bestaansrecht te geven.

Lees meer »