Spotlight 4u

axtron hans baarda

Axtron

Sinds 1986 is Axtron BV specialist in elektronica-assemblage en -ontwikkeling. Medewerker van het eerste uur, sinds de eeuwwisseling bedrijfsleider en sinds 2012 directeur, is Hans Baarda. Hij kent het bedrijf van haver tot gort en inhoudelijk weet hij van de hoed en de rand. Niet alleen technisch is hij op de hoogte, ook is hij al vele jaren in staat een bedrijf met 25 mensen een stabiel bestaansrecht te geven.

Lees meer »
waar maken wij ons nog druk over

Waar maken we ons druk over …?

Hunsur is een relatief kleine plaats van bijna 50 duizend inwoners in het zuiden van India. Johan Jansen, directielid van Focus4U, reisde samen met vijf vrienden (twee vrouwen en drie mannen) af om daar een sanitair project te ondersteunen dat onder andere door de kerk in Woudenberg was geïnitieerd.

Lees meer »
2unit sjoerd jongsma

2Unit

Gevelreclame, “wrappen” van auto’s, reclameborden, displays, raamdecoratie, vlaggen en ga zo maar door. Voor Sjoerd Jongsma letterlijk gesneden koek. Hij is thuis in het ontwerpen, uitsnijden en plakken van folies op uiteenlopende ondergronden. Een ambachtelijke reclameman dus met een macht aan kennis en ervaring, die samen met een compagnon eind 2014 misschien wel tegen wil en dank als ondernemer is gestart.

Lees meer »
zenner dansschool leersum

Zenner

28 jaar Zenner Dance Masters achter de rug en Helma Ambuul gaat gestaag door met haar danslessen en vele andere activiteiten zonder een spoortje van haar enthousiasme te verliezen. Dit is wat ze doet. Het is geen wérken voor haar, de dansschool is haar lust en haar leven. Ze staat ermee op en gaat ermee naar bed. Een ander bestaan kan ze zich niet voorstellen. En elke dag weer bruist zij van enthousiasme.

Lees meer »
AnylinQ

AnylinQ

Dennis Kuipers is in september 2010 gestart met AnylinQ, een bedrijf voor dataopslag, -transport en -verwerking. Vijf jaar later zijn er zo’n dertig man aan de slag om de data van een groot aantal bedrijven te managen. Een ingewikkeld proces waar veel computerintellect bij komt kijken. En ook een soort fanatisme. Dat alles samengebracht in zeer fraai monument en industrieel erfgoed: De Gruyter fabriek in ‘s-Hertogenbosch.

Lees meer »
Corine Wagner Rootz Rhenen

Rootz

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is een gezegde dat zeker van toepassing is op Corine Wagner. Zij opende eind februari 2015 Lifestyle damesmodezaak Rootz aan de Herenstraat in Rhenen. Haar handelsgeest in combinatie met een passie voor mode brachten Corine ertoe haar oude stiel weer op te pakken, nu als eigen baas, in het pand van haar vader.

Lees meer »