Spotlight 4u

spotlight 4u de brabander

Restaria de Brabander

Driegangenmenu in Restaria De Brabander Cafetaria De Brabander is een begrip in Amerongen. Als snackbar is De Brabander rond 1973 ontstaan en sinds december 1998 in handen van Eric en

Lees meer »
karin roijers - stroom talentontwikkeling

Stroom Talentontwikkeling

Karin Roijers is sinds 2012 zelfstandig loopbaanadviseur en burn-outspecialist. Zij doet waar ze het meeste plezier in heeft en waarin ze ook het beste is. Vaak gaat dat samen. Zo ook bij haar. Haar klanten hebben een loopbaanvraag of hebben een burn-out en zitten thuis. Voor hen heeft ze een eigen aanpak met actieve werkvormen. Haar aanpak heeft succes, waardoor ze over klantbelangstelling geen klagen heeft.

Lees meer »
het krachtcafe inge asmus

Het Krachtcafé

Inge Asmus is de bedenker van het Krachtcafé, een virtuele plek waar de deuren open staan voor vrouwen die een leven willen creëren dat bij hen past. Daar moet natuurlijk het een en ander voor gebeuren. Om inzicht te krijgen in wat werkelijk belangrijk is in het leven en om uit te zoeken welke stappen zij daarbij moeten zetten, begeleidt Inge Asmus vrouwen die de moed hebben het heft in eigen hand te nemen.

Lees meer »
over vascom

Vascom

Bart van Asperen bouwt en onderhoudt websites voor het MKB. Een duidelijk aanbod. Hij doet dit vanuit zijn studio aan huis in Leersum onder de naam Vascom (Van Asperen Communicatie). Veel van zijn klanten zijn te vinden in de regio. Want het is nu eenmaal handig voor de klant als die zijn webbouwer ‘om de hoek’ heeft zitten. Het gaat goed, hij heeft veel verschillende opdrachten.

Lees meer »
arbo advies ruigewaard bv

Arbo Advies Ruigewaard B.V.

De prestigieuze ‘Dragon Gold Cup 2017’, het officieuze wereldkampioenschap zeilen voor ‘Draken’, vindt in oktober plaats in het mondaine Saint-Tropez. Deze openingszin roept ongetwijfeld bij veel lezers vragen op. Waar gaat dit over? Klaas Ruigewaard, eigenaar directeur van Arbo Advies Ruigewaard BV, is bezeten van zeilen met een Draak. Waarom doet hij met plezier uit de doeken.

Lees meer »
kaldi amersfoort

Kaldi Amersfoort

Vol enthousiasme tapt Fred Homan een echte Italiaanse espresso uit zijn splinternieuwe apparaat aan de Kamp 10 in Amersfoort. Half juni 2017 heropende hij als franchisenemer van Kaldi een koffie- en theespeciaalzaak. Als liefhebber van koffie zag Fred zijn kans schoon om voor zichzelf te beginnen. Hij schenkt nu niet alleen koffie en thee, maar serveert er allerlei lekkers bij.

Lees meer »