Spotlight 4u

Mirjam Reijgersberg - Studio 1701

Studio 1701

Achter de grote garagedeur op het bedrijventerrein in het oosten van Veenendaal gaat een riante studio schuil. Een witte vloer die naadloos lijkt over te gaan in een smetteloos witte wand. De lampen en eveneens witte parapluvormige schermen verraden waarvoor deze ruimte wordt gebruikt. Hier doet Mirjam Reijgersberg, eigenaresse van Studio 1701, haar fotoshoots. Van eenlingen tot groepen van wel 20 man zet zij hier op de “gevoelige plaat”.

Lees meer »
spotlight 4u cafe de waerdt leersum

Café De Waerdt

Na 23 jaar in de bouwsector te hebben gewerkt heeft Patrick de Waerdt het roer omgegooid. Hij heeft een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en is zijn eigen café begonnen in Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Dat ging niet zonder slag of stoot. Maar het is hem gelukt.

Lees meer »
spotlight 4u de brabander

Restaria de Brabander

Driegangenmenu in Restaria De Brabander Cafetaria De Brabander is een begrip in Amerongen. Als snackbar is De Brabander rond 1973 ontstaan en sinds december 1998 in handen van Eric en

Lees meer »
karin roijers - stroom talentontwikkeling

Stroom Talentontwikkeling

Karin Roijers is sinds 2012 zelfstandig loopbaanadviseur en burn-outspecialist. Zij doet waar ze het meeste plezier in heeft en waarin ze ook het beste is. Vaak gaat dat samen. Zo ook bij haar. Haar klanten hebben een loopbaanvraag of hebben een burn-out en zitten thuis. Voor hen heeft ze een eigen aanpak met actieve werkvormen. Haar aanpak heeft succes, waardoor ze over klantbelangstelling geen klagen heeft.

Lees meer »
het krachtcafe inge asmus

Het Krachtcafé

Inge Asmus is de bedenker van het Krachtcafé, een virtuele plek waar de deuren open staan voor vrouwen die een leven willen creëren dat bij hen past. Daar moet natuurlijk het een en ander voor gebeuren. Om inzicht te krijgen in wat werkelijk belangrijk is in het leven en om uit te zoeken welke stappen zij daarbij moeten zetten, begeleidt Inge Asmus vrouwen die de moed hebben het heft in eigen hand te nemen.

Lees meer »
over vascom

Vascom

Bart van Asperen bouwt en onderhoudt websites voor het MKB. Een duidelijk aanbod. Hij doet dit vanuit zijn studio aan huis in Leersum onder de naam Vascom (Van Asperen Communicatie). Veel van zijn klanten zijn te vinden in de regio. Want het is nu eenmaal handig voor de klant als die zijn webbouwer ‘om de hoek’ heeft zitten. Het gaat goed, hij heeft veel verschillende opdrachten.

Lees meer »