Spotlight 4u

rijschool christa faas maarn

Rijschool Christa Faas

Succesvol rijschoolondernemer in Maarn e.o. Christa Faas heeft sinds november 2017 haar eigen rijschool waarmee ze in Maarn en omstreken vele jongeren opleidt tot volwaardige verkeersdeelnemers. Leren autorijden is een

Lees meer »
0318 elektro

0318 Elektro

Maatoplossingen op het gebied van elektrotechniek, zoals data-installaties, zonnepaneel- en verlichtingsprojecten en camerasystemen. Dat zijn globaal de dingen die Wilco Drost samen met Marco Vermeer doen bij hun in september 2019 opgerichte bedrijf 0318 Elektro. Hoewel zij nog maar een paar maanden aan de slag zijn, hebben ze gedurende vele jaren ruime kennis opgedaan bij gerenommeerde installatiebedrijven.

Lees meer »
auto van erp

Auto van Erp

Bob van Erp is in 2017 voor zichzelf begonnen. Hij handelt in occasions op voorraad vanuit een locatie op een bedrijventerrein in Veenendaal Oost. Hij blijkt een ras-ondernemer te zijn, terwijl hij dacht er niet geschikt voor te zijn. Zijn belangstelling voor auto’s en de verkoop van auto’s stond aan de basis van zijn sterke wil om succesvol te zijn.

Lees meer »
Mirjam Reijgersberg - Studio 1701

Studio 1701

Achter de grote garagedeur op het bedrijventerrein in het oosten van Veenendaal gaat een riante studio schuil. Een witte vloer die naadloos lijkt over te gaan in een smetteloos witte wand. De lampen en eveneens witte parapluvormige schermen verraden waarvoor deze ruimte wordt gebruikt. Hier doet Mirjam Reijgersberg, eigenaresse van Studio 1701, haar fotoshoots. Van eenlingen tot groepen van wel 20 man zet zij hier op de “gevoelige plaat”.

Lees meer »
spotlight 4u cafe de waerdt leersum

Café De Waerdt

Na 23 jaar in de bouwsector te hebben gewerkt heeft Patrick de Waerdt het roer omgegooid. Hij heeft een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan en is zijn eigen café begonnen in Leersum (Utrechtse Heuvelrug). Dat ging niet zonder slag of stoot. Maar het is hem gelukt.

Lees meer »
spotlight 4u de brabander

Restaria de Brabander

Driegangenmenu in Restaria De Brabander Cafetaria De Brabander is een begrip in Amerongen. Als snackbar is De Brabander rond 1973 ontstaan en sinds december 1998 in handen van Eric en

Lees meer »