personeelszaken 4u

Personeelszaken

In personeelszaken zijn wij innovatief. Natuurlijk verzorgen wij uw salarisadministratie. Maar wij doen meer! Met onze software hebben wij een HRM instrument in handen waarmee ook úw bedrijf voorop loopt.

Vertrouwd gevoel

De verwerking van de periodieke loonstroken is volledig gedigitaliseerd. U heeft hier als werkgever geen omkijken meer naar en uw werknemers worden tijdig via een beveiligde omgeving en onze signaalfuncties up-to-date geïnformeerd.

Human Resource Management gaat verder en vervult vandaag de dag een strategische rol binnen uw bedrijf. Omdat wij breed georiënteerd zijn, uw bedrijf kennen en gevoel hebben voor wat er speelt, adviseren wij u graag bij het in dienst nemen van personeel tot en met de ontslagaanvraag. Ook van de nieuwste CAO-ontwikkelingen zijn wij op de hoogte. Met verstand van zaken beoordelen wij de arbeidsvoorwaarden en stellen wij arbeidsovereenkomsten op. Dát geeft u en uw werknemers een vertrouwd gevoel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over personeelszaken en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw personeelszaken!

Waarom kiest u focus 4u?

Uw expert

Nathalie Meulenberg

focus 4u - nathalie meulenberg - payroll professional