outsite 4u

outsite 4u

Outsite 4u is voortgekomen en gelinkt aan focus 4u, uw partner in administratie, belastingadvies en personeelszaken. Deze nieuwe tak richt zich op het online efficiënter, effectiever en leuker maken van uw business.

The World is Outsite!

Bij OutSite 4u kunt u terecht voor al uw vraagstukken met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van uw AFAS / Profit omgeving. Daarnaast werken wij ook dagelijks zelf intensief met AFAS en hebben wij inhoudelijk veel kennis in huis op het gebied van Administratie, Fiscaal en HRM / Payroll.

Daarnaast bouwt outsite 4u, InSite en OutSite van AFAS, een intranet, portal of website die naadloos aansluiten op uw AFAS software. Zo hebt u tools in handen waarmee u uw processen beheert en integreert met uw verdienmodel. U communiceert voortaan interactief met uw medewerkers, klanten, partners, leveranciers en andere stakeholders met een intranet, portal en een website van outsite 4u.

Aangezien onze gecertificeerde AFAS experts enkel en alleen werken met de meest recente software van AFAS Profit besteden wij veel tijd aan training en studie van de software. Hierdoor zijn wij als partner en AFAS Expert altijd up to date en kunnen wij u adviseren indien er nieuwe mogelijkheden zijn die voor uw onderneming interessant kunnen zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van outsite 4u en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem nu nog contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om uw werk leuker en effectiever te maken!

Waarom kiest u focus 4u?

logo afas