OutSite 4u: The World is Outsite!

OutSite 4u is voortgekomen en gelinkt aan Focus 4u, uw partner in administratie, belastingadvies en personeelszaken. Deze nieuwe tak richt zich op het online efficiënter, effectiever en leuker maken van uw business.

Bij OutSite 4u kunt u terecht voor al uw vraagstukken met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van uw AFAS / Profit omgeving.  Daarnaast werken wij ook dagelijks zelf intensief met AFAS en hebben wij inhoudelijk veel kennis in huis op het gebied van  Administratie, Fiscaal en HRM / Payroll.

Daarnaast bouwt OutSite 4u, InSite en OutSite van AFAS, een intranet, portal of website die naadloos aansluiten op uw AFAS software. Zo hebt u tools in handen waarmee u uw processen beheert en integreert met uw verdienmodel. U communiceert voortaan interactief met uw medewerkers, klanten, partners, leveranciers en andere stakeholders met een intranet, portal en een website van OutSite 4u.

 Aangezien onze gecertificeerde AFAS experts enkel en alleen werken met de meest recente software van AFAS Profit besteden wij veel tijd aan training en studie van de software. Hierdoor zijn wij als partner en AFAS Expert
altijd up to date en kunnen wij u adviseren indien er nieuwe mogelijkheden zijn die voor uw onderneming
interessant kunnen zijn.

< Meer lezen over OutSite 4U!