Hoe staat je bedrijf ervoor?

hoe staat je bedrijf ervoor

Ons vorige blog ging over bonnetjes en inkoopfacturen die je eenvoudig kunt digitaliseren en virtueel bij ons op het bureau kunt werpen. Het verhaal op deze pagina laat zien wat wij er vervolgens mee doen. Wij ordenen alle informatie, zetten het op een rij en koppelen dit aan je terug via een ‘dashboard’ waarop je kunt zien hoe de vlag van je bedrijf erbij hangt. Op elk moment van het jaar. En als je doorklikt kun je alle gegevens naar boven halen op grond waarvan dit dashboard tot stand is gekomen. De hele route terug tot aan het digitale bonnetje aan toe. We leggen het hier uit. Lees je weer mee?

Dashboard staat 100% gekoppeld

Bij focus 4u maken we gebruik van een webapplicatie met de naam Visionplanner. Deze applicatie hebben we gekoppeld aan de software van AFAS Profit en geïntegreerd in onze klantportal, waar je al op inlogt. 80% van onze klanten wil weten hoe resultaat, omzet en kosten van zijn of haar bedrijf zich ontwikkelen. En hoe was dat vorig jaar om deze tijd? Dat kunnen we nu inzichtelijk maken met een dashboard met metertjes en staafdiagrammen waarop voor iedereen begrijpelijk wordt gemaakt hoe de stand van zaken is. Op elk moment van het jaar, want het dashboard is 100% gekoppeld. Wij doen dat op basis van de tot dan toe door jezelf ingeleverde gegevens (zie vorige blog De schoenendoos kan weg) en onze kennis van belasting gecombineerd met bij ons bekende financiële gegevens van je bedrijf.

Volledige administratie gedigitaliseerd

Behalve de resultaten van je bedrijf, kun je ook zien hoe je tot die resultaten bent gekomen. Alle facturen en gedigitaliseerde bonnen zijn te zien als je doorklikt op de staafdiagrammen. Met andere woorden: alle onderliggende documenten die samen jouw resultaat, omzet en kosten vormen, zijn beschikbaar. Je administratie is nog nooit zo overzichtelijk en terugvindbaar in beeld gebracht. Van crediteurennaam tot nog te betalen facturen.

Uiteraard zijn alle gegevens versleuteld en absoluut in veilige handen. De enige twee personen die toegang krijgen tot de gegevens zijn de contactpersoon van jouw bedrijf en de contactpersoon van focus 4u. Wijzigingen zijn op deze plek niet aan te brengen.

‘Voor u verrichte werkzaamheden …’

Alles is transparant in de huidige maatschappij. Vroeger schreef het administratiekantoor een respectabele factuur met als omschrijving ‘voor u verrichte werkzaamheden’. Hij kwam daar ook mee weg. Dat kan nu niet meer. En terecht. Voor deze hierboven omschreven ‘administratiestraat’ vragen wij €60 per maand, ongeacht de grootte van je bedrijf. Iedereen betaalt dezelfde prijs voor hetzelfde product.

Je hele boekhouding wordt sneller en efficiënter. De fiscus is hier enthousiast over, en wij van focus 4u ook, omdat we alle cijfers een stuk makkelijker en dus sneller kunnen verwerken. Wij hopen dat jullie, onze klanten, het lekker overzichtelijk vinden en er dus ook blij mee zijn. Of je eraan meedoet beslist natuurlijk ieder voor zich. Als je geen belangstelling hebt, dan verandert er niets. Als je ervoor voelt krijg je veel meer inzicht in de financiële status van je bedrijf op elk moment in het jaar. Je betaalt hier hetzelfde bedrag voor als je nu gewend bent of zelfs minder. We hebben het er graag met je over bij onze eerstvolgende afspraak!

We hebben nog meer te vertellen hierover. Bekijk ook onze andere blogs!