Held!

held

Ondernemers ondernemen graag. Ze zijn goed in wat ze doen, hebben belangstelling voor hun product of dienst en besteden al hun tijd aan het genereren van business. Open deur natuurlijk. Toch kan het geen kwaad die nog eens in te trappen.

Want ook ondernemers – misschien wel júist ondernemers – hebben volop te maken met papierwerk, terwijl ze daar geen tijd voor hebben. Administratie, belastingen, overheidsmaatregelen, personeelszaken en ga zo maar door. Ook niks nieuws natuurlijk, maar waarom hebben nu precies de mensen die ondernemen, die hun nek uitsteken en innoveren, kortom hun handen vol hebben aan hun werk, méér te maken met papierwerk dan ‘gewone’ mensen met een baan? Goeie vraag. Moeten we wat aan doen.

Ondernemers hebben dringend iemand nodig, die hen redt, vind ik. Een held die het papierwerk van hen overneemt, het verwerkt en het vervolgens digitaal voorschotelt. Met duidelijke getallen en in de vorm van een dashboard, zodat de ondernemer kan sturen op basis van die cijfers en rustig een kop koffie kan drinken met die held, zodat deze hem nog wat fiscaal economisch advies kan geven of suggesties kan doen voor het verbeteren van het financiële reilen en zeilen of voor de keuze van de koffie. Onvoorstelbaar dat zo’n held bestaat …?

Geloof het of niet, maar een superheld die paperassen opvangt die een ondernemer doorgaans het liefst uit het raam van een kantoorflat gooit, bestaat wel degelijk! We hebben ‘m gewoon in het leven geroepen! Zo’n stoere verschijning met een cape vliegt rond in Nederland om je uit de nood te redden. Niet met een S maar met een F op zijn borst. En die cape staat voor Coach – Administrateur – Personeelsadviseur – Entrepreneur! Hij onderneemt met gevoel met je mee, kijkt wat het beste voor je bedrijf is en haalt de sores van je bord. Hij gebruikt in hoge mate zijn hersenen links voorin en heeft zijn hart op de juiste plek. Voilà, the return of Christopher Reeve 4u!

Gaat er nu iets veranderen bij Focus 4u? Nee hoor, helemaal niet. Alleen in een ander jasje, ehh … andere cape. Onze dienstverlening blijft accuraat en gericht op je business. Wat die ook is. Verder verlossen wij je nog steeds zoveel mogelijk van paperassen en brengen we op je beeldscherm wat we kunnen digitaliseren. Zo blijf je actueel op de hoogte van je eigen bedrijf. Financieel en fiscaal! Je dacht vast dat die F op de borst van onze superman daarvoor stond. Of voor focus 4u misschien? Niks hoor. Faith in en 4u! Dáár gaat het onze held om …!

Koffie?