Blog

held

Held!

Ondernemers ondernemen graag. Ze zijn goed in wat ze doen, hebben belangstelling voor hun product of dienst en besteden al hun tijd aan het genereren van business. Open deur natuurlijk. Toch kan het geen kwaad die nog eens in te trappen.

Lees meer »
bent u toe aan outsite

Bent u toe aan OutSite?!

De berichten over het economische herstel, het vertrouwen in de economie en de indicatie dat de crisis voorbij is nemen de laatste tijd toe. Ondernemers in het MKB zijn positief over 2015. Maar… merkt u en uw onderneming al iets van al deze positieve, aantrekkende geluiden? En hoe meet u deze effecten van buitenaf, of zijn ze voor u niet te meten en doet u het nog ouderwets op gevoel.

Lees meer »
Drie pijlers Wwz uitgelegd

Drie pijlers Wwz uitgelegd

Op kantoor zitten van 9.00 tot 17.00 á la Jiskefets Debiteuren Crediteuren is lang niet meer de dagelijkse standaard. De banenmarkt verandert en daarmee ook de inzetbaarheid van werknemers. In de 21e eeuw om het ´nieuwe werken.´ Dat deze ommekeer al jaren aan de gang is, heeft het kabinet inmiddels in de gaten.

Lees meer »
veel kritiek op afschaffing var voor zzp ers

Veel kritiek op afschaffing VAR voor zzp’ers

Regeldrukwaakhond Actal en werkgeversorganisatie VNO-NCW hebben grote kritiek op een kabinetsvoorstel om de VAR-verklaring voor zzp’ers en freelancers te vervangen door de BGL, de Beschikking geen loonheffingen. Dat bleek woensdag in een hoorzitting in de Tweede Kamer.

Lees meer »