belastingadvies 4u

Belastingadvies

Voor een uitgebalanceerd belastingadvies hebben wij niet alleen veel deskundigheid in huis, maar ook slimme tools. Onze Taxomizer is fenomenaal! Zo krijgt u exact wat u nodig heeft, vaak nog vóórdat u erom vraagt.

Gevoel voor vooruitdenken!

Of u nu ondernemer of particulier bent. Het is een aangenaam gevoel te weten dat u niet meer belasting betaalt dan strikt noodzakelijk is. Samen met u verdiepen wij ons in uw fiscale omstandigheden om u adequaat van dienst te zijn.

Goed belastingadvies vergt gevoel voor vooruitdenken. De fiscale wet- en regelgeving verandert voortdurend. Wij werken samen met specialisten en onze beroepsorganisatie NOAB, waardoor wij u hoogwaardig kunnen adviseren. Bovendien hebben wij een prima verstandhouding met organisaties die zijn belast met wet- en regelgeving. Het is niet voor niets dat focus 4u als een van de eerste belastingadviseurs van de NOAB in regio Utrechtse Heuvelrug is uitgenodigd om deel te nemen aan de pilot “Horizontaal Toezicht” van de Belastingdienst. Dit houdt in grote lijnen in dat onze aangifte integraal door de Belastingdienst wordt overgenomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem nu meteen met ons op. Wij geven u uitgebreid fiscaal advies en we regelen dat uw belastingaangifte altijd op tijd is ingediend!

Waarom kiest u focus 4u?

Uw expert

Johan Jansen

focus 4u - johan jansen - algemeen directeur