administratie 4u

Administratie

Het lijkt tegenstrijdig, maar het gevoel van focus 4u zit in de details. Wij helpen u op financieel en fiscaal gebied. Niet alleen grote lijnen, maar juist ook de fijne mazen en de kneepjes …

Gevoel voor details

De details maken vaak het verschil. U zult dat als ondernemer vast herkennen. Dit geldt ook voor onze werkwijze. Dat wij nauwkeurig te werk gaan, hoeven we nauwelijks uit te leggen. Dat is een voorwaarde voor ons vak. Wat we beweren is dat wij meer doen dan een jaarrekening opstellen (of controleren), begrotingen en liquiditeitsprognoses maken, investeringsbudgetten berekenen of een financiële administratie voeren. Wij gaan in op de details en kijken vooruit, zodat u inzicht krijgt in de financiële status van uw onderneming en u kunt (bij)sturen.

Meer weten?

Wij hebben feeling voor administratie en doen deze met veel plezier en met gevoel voor details! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw administratie en we geven u uitgebreid advies!

Waarom kiest u focus 4u?

Uw expert

Michel van Dijk

focus 4u - michel van dijk - algemeen directeur