Specialist in administratie, belastingadvies, personeelszaken en AFAS producten.​

Afspraak maken

Onze diensten

Het lijkt tegenstrijdig, maar het gevoel van focus 4u zit in de details. Wij helpen u op financieel en fiscaal gebied. Niet alleen grote lijnen, maar juist ook de fijne mazen en de kneepjes …

Voor een uitgebalanceerd belastingadvies hebben wij niet alleen veel deskundigheid in huis, maar ook slimme tools. Onze Taxomizer is fenomenaal! Zo krijgt u exact wat u nodig heeft!

In personeelszaken zijn wij innovatief. Natuurlijk verzorgen wij uw salarisadministratie. Maar wij doen meer! Met onze software hebben wij een HRM instrument in handen waarmee ook úw bedrijf voorop loopt.

Ook van ons

4u groep outsite 4u

OutSite 4u is voortgekomen en gelinkt aan focus 4u, uw partner in administratie, belastingadvies en personeelszaken. Deze nieuwe tak richt zich op het online efficiënter, effectiever en leuker maken van uw business.

4u groep integrate 4u

Met integrate 4u kunnen wij gebruikerswensen realiseren met een koppeling of integratie in Nodum. Heb je de grenzen van je AFAS Softwarepakket bereikt maar wil je toch nog meer processen optimaliseren? The sky is the limit!

Wij werken niet alleen met verstand van, maar ook met gevoel voor zaken!

Klanten over focus 4u